NYE 2018

tiistai 2. tammikuuta 2018

Olisi niiiiiiin paljon helpompi avautua jostain paskoista tinder treffeistä tai vaikka mielikuvituspoikaystävän valkoisista seksintappaja-tennissukista, mutta rehellisesti sanottuna, 2017 oli henkisellä tasolla yksi elämäni vaikeimpia vuosia. 
Kuljen useimmiten pärstävärkki virneessä, ja heitän kaiken huumorilla, joten ihan hävettää myöntää, kuinka moneen otteeseen sitä tulikaan vuoden aikana huutoitkettyä salilla, ajoittain junassa ja laittoman moneen otteeseen duunipaikan takahuoneessa.
On ollut vaikeaa katsoa peiliin ja myöntää itselleen, että ei olekaan enää niin vahva, että pystyisi kuittaamaan huumorilla ne takaraivoon kummittelemaan jääneet asiat - ennemmin tai myöhemmin täysi lasi kuohuu yli, ellei sitä tyhjennä..
Pitää vain kylmästi ottaa itselleen aikaa, puhua asioita läpi kaunistelematta, tehdä asioita joista nauttii, opetella hyväksymään ne asiat, joihin ei voi vaikuttaa ja yrittää olla itselleen armollisempi. 

Onneksi vuoteen mahtui paljon hyvääkin.
Olen selkeästi jotain elämässäni tehnyt oikein, kun olen saanut maailman mahtavimmat ihmiset/ystävät elämääni. Olen näistä jokaisesta pirulaisesta hyvin kiitollinen!
Sain myös erään tapauksen kannustamana kipinän tavoitteelliseen treenaamiseen, joka on ollut henkireikä viime kuukausina. Rakastan sitä tunnetta, kun saa jotain konkreettista todistetta siitä, että kehittyy, mm. tänään vedin viisi leukaa ja olin yhtä hymyä, koska en ole aiemmin saanut yhtään!  haha. Elämän pieniä iloja.. 
Opin myös kantapään kautta arvostamaan niitä asioita, joita pidin aiemmin itsestäänselvyytenä, kuten oma terveys. Kuinka upeaa on pystyä kävelemään, syömään ja liikkumaan ilman kipua. Asiat on loppupeleissä aika hemmetin hyvin. :) 


Miten teidän vuodenvaihde sujui? Millä mielin jätit 2017 vuoden taakse?

SaveSave

12 kommenttia :

 1. Tosi fressit ja ihanat kuvat susta! Kyllä toi vuodenvaihde meni hyvin ja nopeasti varmasti ilotulitusten keskellä!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. En kestä miten upeana olet ollut!! Vuosi 2018 on varmasti hurjasti parempi <3 Ps. Onko sulla näissä käytössä se ring light mikä mun joskus piti ostaa vai kenties mikä valo? Mun pitäis EDELLEEN ostaa uusi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana. <3 Vuosi 2018 tulee ehdottomasti olemaan paljon parempi, avoimempi ja onnellisempi. :)

   Näissä on käytössä ne isot kuvausvaloboksit. Saa tarpeeksi valoa, vaikka ulkona olisikin pimeä kuin p*rsreiässä!

   Poista
 3. VIISI?! Hyvä sinä! Multa ei mene edes yksi leuka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatii harjottelua. :D En mäkään olisi uskonut, että saisin näin lyhyessä ajassa niin montaa. Seuraavaksi tavoitteena enemmän. :D

   Poista
 4. Hieno tyyli. Parasta vuodessani oli matkat+aurinko ja nyt haluan matkustaa enemmän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. :)

   Reissut on kyllä rikkaus! Aurinko, valo ja lämpö tekee ihmeitä.

   Poista