SAMSOE&SAMSOE

keskiviikko 25. lokakuuta 2017


 Lähes jokainen vaaterekkini nähnyt henkilö on kommentoinut naurahtaen vaatevalikoimani värikkyyttä. Lähes kaikki rievut kun ovat sitä kirjavaa ja näyttävää, eli kotoisan mustaa. 
Kun tulin Kreikasta, iski hirveä pakkomielle lämpimiin neuleisiin, koska tämä jäätynyt pulkannaru palelee 24/7.. 
Helsingissä on muutamat kaupat jonne on aina yhtä vaarallista mennä ja niistä yksi on Samsoe&Samsoe. Heti tuon neuleen nähdessäni, tiesin sen olevan täydellinen kumppani nahkarotsilleni - en tosin tiennyt, että jälkimmäinen jäisi jäähylle aikaisen talven takia jo parin viikon päästä.. Punainen pirulainen on 55% merinovillaa ja 20% puuvillaa, jotka takaavat, että ohuudestaan huolimatta neule on hyvinkin lämmin.

Kuvien asussa vipelsin viikonloppuna I love me-messuilla - joka oli ainakin omalta osaltani vähän liiankin onnistunut reissu, ainakin jos aijon syödä seuraavat kaksi viikkoa muutakin, kuin kynsiäni.
Villakangastakki on R/H ikuinen lempparini, kumipökät taas uusi rakkaus Kreikan reissulta, Calzedonian myymälästä ja ylipolvensaappaat viime vuoden messulöytö, Pura Lopezilta. Popot on korkeasta korostaan huolimatta tosi hyvät jalassa. Tosin sunnuntaina, viiden tunnin köpöttelyn jälkeen saattoi päästä jo muutama perkele, kun päkiät huusi hoosiannaa.

Viimeisestä kuvasta tulikin mieleen vuosien takainen ilkeäksi tarkoitettu kommentti, jossa joku anonyymi päivitteli, kuinka muuten niin pienellä "tytöllä" voi olla niin iso pää. Oikeassa oli, pirulainen. Tässähän jää Bratzitkin kakkoseksi!


15 kommenttia :

 1. Hanki lasit ja lopeta toi sokeiden ihmisten kommenttien uskominen!😅 sun pään on PAKKO OLLA PIENI jossei sinne mahu sushikaan kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mulla on sit niin isot legot, ettei sushi mahdu niiden ohi? ;) <3

   Poista
 2. Vau, sä oot upea!<3 Toi neule on aivan ihana, voisin ottaa heti omaankin kaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kannattaa kurkata Samsoe&Samsoe valikoima. Siellä on vaikka mitä ihania neuleita!

   Poista
 3. Oletkos koskaan omistanut Bratzia? Niillä on oikeasti ISO pää! Ei sulla.. tyhmät kommentoinnit saa työntää sinne, minne päivä ei paista! Ihana Camilla❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pakko myöntää, että ei niitä Bratzejä ollut vielä keksittykään silloin, kun itse vielä leikki barbeilla. :D
   Ja kiitos Merja <3

   Poista
 4. Näytät tosi upealta! Etenkin nuo housut ja saappaat :o

  VastaaPoista
 5. Äh, nyt mulla on pakkomielle punaiseen neuleeseen! Voisin värjätä jonkin vaalean, niin ei tarvitsisi rikkoa shoppailulakkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennesissä oli muuten hyvin saman tyylisiä neuleita! Jopa niin samanlaisia, että ostin yhden, jonka kanssa voin olla huolettomampi. haha
   Joko sun shoppailulakko päättyi?

   Poista
 6. Punainen on yksi harvoista väreistä mitä voisin käytää. Punainen todella sopii sulle ja edelleen tuo vartalo <3 Sulla ei ole iso pää. :D Mistä ihmeestä anonyymi on senkin vetäissyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on poikkeus sääntöön! :D Muuten sitä kulkee mielellään mustassa kesät talvet.

   Kiitos <3 Ehkä ei olekaan iso pää, on vain pieni vartalo. ;)

   Poista
 7. Upea asu, ihan mielettömän hyvä yhdistelmä nuo mustat nahkahousut ja punainen neule! Vau!

  VastaaPoista