SPORTY LOOK

keskiviikko 29. elokuuta 2018Tiedättekö sen ihmistyypin, joka on kuin tuulahdus positiivista energiaa, joka tuo hyvän fiiliksen jo pelkästään kävellessään samaan huoneeseen?
Se on Taru ja tuo extrana pöytään vielä miljoonan dollarin hymyn, kotoisan pieruhuumorin, sekä ihanan tarttuvan naurunsa.
Taru sai eilen houkuteltua tämän mörököllin vihdoin ulos piilostaan ja käytiin kuvailemassa hiukan rennompaa ja sporttisempaa settiä.
Löydettiin pienen käppäilyn jälkeen näppärä spotti keskustan tuntumasta, jossa riitti valoa ja joka oli sopivan suojassa, sekä katseilta, että taivaalta uhkaavasti ripottelevilta pisaroilta.

Kuukausien tauon jälkeen kuvattavana olo on yleensä, kuin ajaisi ekaa kertaa ilman apupyöriä, silmät sidottuna ja takarengas olisi puhki.
Oli siis poikkeuksellisen rentoa palloilla Tarun kameran edessä,kun toinen tiesi tasan tarkkaan mitä teki ja onnistui jopa sisäistämään jo muutaman räpsyn jälkeen sen mikä omaa krantun puoleista silmääni miellytti ja ohjeisti sen mukaan. Ihan uskomaton taikuri, tuo akka.
Siihen päälle hyvät kuvausvehkeet ja homma oli purkissa nopeammin, kuin osasin kuvitellakaan.

Tajusin juuri, että en ole aikoihin panostanut uusiin vaatteisiin, ostanut mitään käytännöllistä, saati arkeen sopivaa, mutta treenivermettä tuntuu ilmestyvän kaappiin harva se viikko.
Kuvissa vilahtava treenitoppi, sekä leggingsit ovat Bombshell Sportswearin ja ai piru, kun tykkään tuosta setistä!
Korkea vyötärö, ihanan pehmeä, joustava materiaali, ja todella miellyttävä päällä.
Himotuslistallani top kolmosessa huutelevat myös täysin samanlaiset pöksyt, mutta sinivalkoisina - kukapa ei haluaisi pukeutua suomenlipuksi.
Jos jotain miinusta pitää sanoa, niin kyykkytreenin ja gaselliloikkien lomassa joudun todennäköisesti jossain vaiheessa treeniä ainakin kerran nostamaan pökiä takaa. En kuitenkaan siinä määrin, että se tuntuisi häiritsevän vauhtia.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti